Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Το εμπεδώσαμε το μάθημα



Κάποιοι δείχνουν και ξαναδείχνουν την ίδια εικόνα αναμασώντας δημοσιεύματα του παρελθόντος. Αναφέρομαι στο γνωστό πρόβλημα της Αποχέτευσης και Επεξεργασίας Λυμάτων που απασχολεί δεκαετίες τώρα την περιοχή μας. Το πρόβλημα γνωστό η κατάσταση δεδομένη και σίγουρα άσχημη. Σήμερα έχουμε μπροστά μας μια απολύτως ελπιδοφόρα και ενδιαφέρουσα προοπτική. Το έργο της κατασκευής δικτύων αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού των περιοχών Σταυρού Άνω Σταυρού και Βρασνών ήδη έχει προκηρυχθεί από το ΥΠΕΧΩΔΕ. Βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο μιας παθογενούς για τον τόπο μας κατάστασης.
Αδυνατώ λοιπόν σήμερα να καταλάβω προς τι, προβάλλονται ξανά και ξανά εικόνες που έτσι ή αλλιώς δυσφημούν τον Σταυρό και την ευρύτερη περιοχή. Το ξέρουμε το πρόβλημα το εμπεδώσαμε γνωρίζουμε ότι σύντομα θα λυθεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ.
Αντικειμενικά όμως η υπερπροβολή του, μέσα από το διαδίκτυο, από ένα μέσο δηλαδή που φτάνει σε ολόκληρο τον κόσμο, δεν λειτουργεί απαξιωτικά για την περιοχή μας που κάνει προσπάθειες για την τουριστική της ανάπτυξη; Ή μήπως δεν μας ενδιαφέρει αυτό;

2 σχόλια:

  1. το θεμα ειναι οτι δε λειτουργει απαξιωτικα και εναντιον στα συμφεροντα του τουρισμου το γεγονος οτι γνωστοποιουμε το προβλημα.αλλα ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ!το ζουμε και το ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ καθημερινα!και οι τουριστες και εμεις!!οταν παψει να συμβαινει αυτο και οταν οι .... "προσπαθειες" γινουνε κά(ποτε) πραξη (χαχαχα), τα ξαναλεμε!!τέρμα οι υποσχεσεις και τα "ΘΑ"!θέλουμε πραξεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΕΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΠΡΟΤΟΣΤΑΤΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΡΑΓΟΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΓΝΟΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή